Je li istina da se svako dijete ima pravo roditi prihvaćeno i voljeno od roditelja?

Svako dijete prije svega ima se pravo roditi, drugačije ono neće biti prihvaćeno ili voljeno od ikoga. Trebalo bi se također roditi u obitelji u kojoj će biti prihvaćeno ili voljeno, ali do toga ideala se ne dolazi dopuštajući ubijanje neželjene djece, nego uklanjajući razloge koji doprinose njihovu odbacivanju.

Dr. Diamond, poznati pedijatar medicinske škole Stricht na Sveučilištu Loyola (SAD) primjećuje: “Mnogo se toga čini u namjeri da se preduhitri rođenje neželjene djece. Ali čini mi se da ovdje postoji stanovita zbrka. Ona se sastoji u tome što se ne uspijeva razlikovati između neželjenog djeteta i neželjene trudnoće. U 15 godina iskustva na području odnosa roditelji-djeca, vrlo sam rijetko susreo majku koja je tražila da je lišim djeteta nakon što ga je iz klinike odnijela kući.

Ako neka majka ne želi ili nije sposobna podići dijete koje je dala na svijet, moralno prihvatljiva alternativa nije pobačaj nego posinjenje. Slogan da svatko dijete je željeno dijete, je slogan koji znači da svako neželjeno dijete je ubijeno dijete. Jedno uljuđeno društvo mora odbaciti takav barbarski slogan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje