Kako se može koristiti hipertonična solna otopina za izazivanje pobačaja?

hipertonična solna otopinaOva se metoda sastoji u ubrizgavanju hipertonične solne otopine (općenito ali neispravno zvana “salina”). Iglom dugačkom 8 cm buši se stjenka abdomene i maternice, izvadi se 60 cl amniotične tekućine, potom se ubrizga 200 cl hipertonične solne otopine u šupljinu u kojoj se dijete nalazi. Dijete naučeno piti ukusnu tekućinu u koju je uronjeno, iskušava gorki okus smrtonosnog okusa. Malo po malo sol mu prži kožu, grlo i crijeva. Uzalud ono pokušava pobjeći, okrećući se s jedne na drugu stranu maternice, izvodeći silovita iskrivljenja. Njegova okrutna agonija može potrajati i satima. Na koncu zametak bude izbačen iz majčine utrobe. Njegovo tijelo postane crveno od opekline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje