Može li pobačaj uzrokovati neplodnost?

Zahvat induciranog (namjernog) pobačaja može izazvati razne komplikacije koje mogu utjecati na kasnije trudnoće. Dok kod nekih komplikacija, kao što je upalna bolest zdjelice, može doći do neplodnosti, druge komplikacije koje mogu doći zbog pobačaja povećavaju vjerojatnost spontanog pobačaja u slijedećim trudnoćama, vjerojatnost ektopičnih (izvanmateričnih) trudnoća, placente previe, prijevremenog poroda ili prenošenosti. Pročitajte sve rizike kod pobačaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje