Nije li ta nova stanice tek obris čovjeka?

Ta je usporedba proširena među abortistima, ali ona je očito apsurdna. Obris je samo arhitektonski projekt nacrtan na papiru, koji se sam nikada neće pretvoriti u kuću ili u neku drugu strukturu, kolikogod ga se može usavršavati. Suprotno tome, zametak će se razvijati samostalno do rođenja, te će postati odrastao čovjek, ako ne bude pobačen. Dakle uništiti jedan obris nije isto što i srušiti zgradu, međutim uništiti zigotu jednako je ubojstvo već živućeg ljudskog bića.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje