Pravila privatnosti i pravila korištenja

Pravila privatnosti

Naše stranice koriste “kolačiće” (cookies) za praćenje posjete. “Kolačići” su malene količine informacija koje se spremaju na vaše računalo a koje ova stranica koristi. To je uobičajena praksa na preko 90% stranica koje posjetite. Naši alati za praćenje posjete sadržavaju informacije kao što je vrijeme posjete, trajanje posjete, stranice koje ste pregledali na našim stranicama, jezik, državu i lokaciju posjetitelja i slično. Te informacije ne mogu otkriti identitet posjetitelja.

Više o “kolačićima” i upute kako ih možete kontrolirati i blokirati pročitajte ovdje.

Kontakt formulari

Slanjem informacija putem formulara koji se nalaze na ovoj stranici dajete nam pravo čitanja i analiziranja poslanih tekstova i upita, te nam dozvoljavate da vam se javimo na kontakt podatke koje ste naveli u formularu. Upite obrađuju volonteri koji djeluju na ovoj stranici. Volonteri se obvezuju da nemaju nikakve materijalne koristi od rada na ovoj stranici, te da nemaju namjeru nanijeti štetu osobama u komunikaciji, sav posao obavlja se na dobronamjernoj bazi gdje je prvenstvo informiranje i osvješćivanje.

Vaši privatni podaci i sadržaj mailova neće se proslijeđivati trećim stranama, te se koristi isključivo za komunikaciju sa vama. Mailovi se šalju u ticketing sustav putem kojeg odgovaramo na vaše poruke. U svakom trenutku možete zatražiti uvid u podatke unutar našeg ticketing sustava koje imamo o vama i zatražiti njihovo brisanje, tako da nam se javite na email kp@klinikazapobacaje.com.

Pravila korištenja

Ova stranica namijenjena je obrazovanju i drugom (nemedicinskom) pogledu na inducirani pobačaj. Smatramo da pobačaj ne uključuje samo medicinski zahvat nego i psihofizičko stanje pacijenata prije, za vrijeme i nakon obavljenog zahvata, kao i na partnere, članove obitelji i cjelokupno društvo koje biva zahvaćeno.

Stavovi izneseni na stranici stavovi su autora tekstova, te uključuju iskustva osoba koje su prošle kroz zahvat induciranog pobačaja i znanstvena istraživanja koja se vežu uz inducirani pobačaj.

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja stvarnu kliniku u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Trebate više informacija?

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za privatnost ili pravila korištenja javite nam se na mail kp@klinikazapobacaje.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje