Želim pobaciti jer sam nedavno rodila

Ponovo trudnaNedavno ste rodili pa znate kakvo je blagostanje držati svoju bebicu u rukama. Iako je možda malo boljelo prilikom poroda, kada ste primili bebicu u ruke zaboravili ste sve probleme ovoga svijeta. Još vam je ostala slika u glavi kada vas je vaše djetešce prvi puta pogledalo svojim čistim blistavim očima. Sjećate se kada vas je prvi puta primilo malenom rukicom sa malenim prstićima za vaš veliki prst…

U trbuhu imate još jednu istu takvu bebicu, imate još jednu priliku za proživjeti najveličanstveniji događaj u životu jedne žene – donijeti dijete na svijet. A vi razmišljate o ubojstvu tih malih okica i rukica… Da li je to u redu prema bebi koju nosite u trbuhu? Da li ona treba ispaštati zbog toga što mislite da će vam biti teško? Da li je to vrijedno da se netko mora ubiti? Da li ste razmišljali o ubojstvu djeteta kojega sada držite u naručju? Kakva je razlika između djeteta u naručju i djeteta u utrobi? Nema razlike, to su vaša djeca, to su braća.

Ne čini to svom djetetu, ono je zaslužilo svojim očima gledati svijet. Voli ga.

abortus

Slike: nikkomon, AD-Passion

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje