Što je to rođenje?

Dr. Jack Willke je napisao: “Rođenje se sastoji od izlaska bebe iz majčine utrobe, rezanjem pupčane vrpce, te tako početkom fizičkog života odijeljenog od majčine utrobe. Kod rođenja jedino što se korijenito mijenja jest životna podloga djeteta. Ono nije različito prije ili poslije rođenja, osim činjenice što je promijenilo način disanja i ishrane. Prije rođenja kisik i hrana dolaze mu od majke preko pupčane vrpce. Poslije rođenja, kisik mu dolazi iz njegovih pluća, a hrana iz njegova želuca, ako je dijete dovoljno razvijeno da može biti tako hranjeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje