Što se podrazumijeva pod pobačajem izvršenim djelomičnim rađanjem?

Pobačaj izvršen djelomičnim rađanjemPobačaj putem djelomičnog rađanja se sastoji od vađenja zametka iz grla maternice, uzimajući ga za noge čitavoga osim glave. Nakon toga kirurg zabije škare do dna lubanje, otvara ih do najviše mjere kako bi proširio otvor maternice, pa putem isisavanja izvukao glavu.

Pod snažnim dojmom svjedočanstva jedne bolničarke koja je izjavila nakon što je prisustvovala različitim pobačajima te vrste, da bi zakonodavci morali biti prisiljeni prisustvovati im prije nego što ih ozakone, Zastupnički Dom Sjedinjenih Država izglasao je Zakon koji zabranjuje takav oblik pobačaja pod kaznu zatvora ili globe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje