Vi priznajete da bi neki pobačaji bili vršeni i kad bi ih zakon ponovno zabranio. Zar ne bi stoga država trebala odustati od produžavanja zabrana koje se ne poštuju?

Od kada je moguće ukloniti neko zlo njegovim ozakonjenjem? Postoje zakoni koji zabranjuju pljačku banaka, ipak one ne prestaju biti meta oružanih bandi. Otimačina neke banke je traumatski i opasan čin. Za vrijeme napada mogu poginuti mušterije,  osoblje i pljačkaši. Zar bi zato država trebala ozakoniti pljačku banaka i osigurati mirnu i nenasilnu Podjelu bankarske štednje u korist pljačkaša, stvaranjem iluzije da će oni biti zadovoljni i vratiti se u “legalu”?

Pobačaj je zločin mnogo veći od napada na banku, jer ono što on krade – život – mnogo je vrjednije od novca i, nadalje, ono neće nikada više biti vraćeno ili nadoknađeno. Zar bismo stoga trebali ozakoniti taj okrutni zločin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje