Zar nije pogibeljnije privesti kraju trudnoću nego li pobaciti?

Posve suprotno. Utvrđeno je da je trudnoća sigurnija od pobačaja, bilu u prvoj bilo u drugoj polovici njezine faze. Statistike koje se često navode u potvrdu suprotne tvrdnje, lažu.

Abortisti sustavno uspoređuju postotak smrtnosti majki (u slučaju prakticiranja pobačaja u prvih 12 tjedana trudnoće) sa postotkom smrtnosti majki kroz cijelo razdoblje trudnoće, do trenutka poroda kao i kroz razdoblje koje slijedi nakon poroda. Što više, u te statistike uključen je i postotak smrtnosti zbog nezgoda i bolesti. Uspoređivanje rizika od pobačaja izvedenih u prvim tjednima trudnoće sa rizicima poroda u devet mjeseci, varljivo je i protuznanstveno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje