Zar stanice djeteta ne potječu od majčinih stanica?

Ne. Prema biologiji i genetici zametak je onaj koji pravom eksplozijom životnosti poduzima vlastiti samostalni razvoj u majčinoj utrobi. Dr. Bart Hefferman ovako opisuje tu dinamičnu fazu razvoja: “Već od začeća dijete je složeni individuum, dinamičan, brzog rasta. Prirodnim i neprekidnim procesom samo jedno oplođeno jajašce razvija se u mnogo milijardi stanica u tijeku devet mjeseci. Nakon osmog tjedna ne ostane više nikakav obris (rudiment) embrionalnog organa, sve je na svome mjestu i sve će se to naći kod novorođenčeta».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje