Život poslije abortusa

Rijetko što će obilježiti naš život kao trudnoća u kojoj je nastao novi život, novi čovjek, Vaše dijete. Nakon abortusa nema više povratka, jer on je konačan.
Mnoge žene žale za učinjenim abortusom ali se boje reakcija okoline kao i stigmatizacije. To dovodi još više do potiskivanja svojih osjećaja kao i tabuiziranja ovog malog zahvata koji ostavlja duboki trag u ženama i muškarcima. U redu je razgovarati o svojim osjećajima poput žaljenja, tuge i ljutnje ali i prirodno je imati potrebu podijeliti svoju tugu sa drugima. Šutnja zbog straha ali i zbog sve više prisutnog političko-medijskog pritiska koji ne odobrava i ne priznaje žaljenje za izgubljenim djetetom, nikako nije zdrava šutnja.

Uključite se u program “oprostom oslobođene” koji pomaže ženama u oslobađanju osjećaja krivnje: http://hrvatskazazivot.com/oprostom-oslobodene/

Ukoliko imate potrebu podijeliti svoje iskustvo o abortusu i tako olakšati drugim majkama i očevima odluku, pišite nam. Mi ćemo ukoliko i Vi to želite, anonimno objavtiti Vaše iskustvo.

Klinika za pobačaje

Naša online informativna klinika za pobačaje upoznaje vas sa procesom induciranog (namjernog) pobačaja te daje informacije o posljedicama pobačaja. Savjeti za žene koje su se odlučile ili razmišljaju o pobačaju.

Disclaimer:

Ova stranica nastala je sa željom da se žene informiraju o pobačaju prije donošenja odluke jer smatramo da većina djevojaka i žena nije dovoljno informirana prije obavljanja induciranog (namjernog) pobačaja. Ova stranica ne predstavlja medicinsku kliniku za pobačaje u kojoj se može obaviti pobačaj i putem ove stranice ne možete rezervirati termin pobačaja.

Pobačaj.com ex Klinika za pobačaje